Tuinmaterialen

Voor uw houten tuinmaterialen bent u bij Nobelhout tuinhout natuurlijk ook aan het juiste adres. Of het nu gaat om een geprefabriceerde erfafscheiding met tuinhekken en tuinschermen (zelfgemaakt van los schuttinghout), een degelijke beschoeiïng met houten vlonders of een sierlijke houten blokhut of tuinhuis, wij van Nobelhout zijn altijd bereid u te helpen. Bij Nobelhout kunt u alle houten tuinmaterialen online bestellen of persoonlijk uw tuinhout wensen uitspreken vai mail, telefoon of op onze vestiging te Noordwijkerhout. Op het gebied van aankleding van uw tuin hebben we ook een groot assortiment tuinhout. Maak uw keuze uit ons ruime aanbod houten tuinmeubelen, houten tuinhuizen, tuinkasten en bloembakken. Vergeet de kleintjes niet en maak keuze uit onze mooie houten speeltoestelen en zandbakken voor jaren speelplezier.

Een gevarieerd assortiment houten tuinmaterialen is al mooi, maar bij Nobelhout tuinhout vindt u ook veel keuze in diverse houtsoorten:

- Geïmpregneerd Naaldhout, zacht hout zoals Vurenhout en Grenenhout, het voordelige tuinhout. De keuze in geïmpregneerde tuinmaterialen is het grootst. van Blokhut tot Veranda, en van vlonder tot bloembak, bijna alle producten kennen wel een uitvoering in geïmpregneerd naaldhout.

- Onbehandeld of Geïmpregneerd Lariks en Douglashout met hoge duurzaamheid en mooie houttekening. De trend. In Douglashout vind u bij ons Buitenverbijven, kapschuren, carports en zelfs een wolfskap kapschuur en tuinhuis terug. Ook kunnen we vlonders en schuttingen en poorten leveren in Douglashout. Met ons uitgebreide programma buitenkeukens in Douglastuinhout maakt u van buiten koken een feest. Wilt u zelf een constructie maken, dan vind u geheid de juiste tuinmaterialen terug in het pakket Douglas Tuintimmerhout.

- Robuust eikenhout met een schitterende uitstraling. Wie van hout houdt, houdt van Eikenhout. Het heeft wat hout eigenwijze eigenschappen, maar eiken tuinmateriaal heeft een robuuste uitstraling en is goed geschikt voor een buitentoepassing.

- Het duurzame hardhout met lange levensduur en keiharde structuur. Bij grondcontact altijd hardhout! De palen in de schutting, de onderbouw van de vlonder, bouw op hardhout.

De diverse toepassingen van tuinhout met deze houtsoorten, aangevuld en het juiste bevestigingsmateriaal, maken het assortiment tuinmaterialen bij Nobelhout compleet.
Mocht u op onze wesite niet de houten tuinmaterialen kunnen vinden die u zoekt, of vindt u niet de gewenste houtsoort van uw keuze, neemt u dan contact met ons op. Wellicht kunnen we het gewenste product voor u op maat maken of alsnog bestellen.

Hieronder en aan de rechterkant vindt u een impressie van ons assortiment tuinmaterialen. Aan de linkerkant vindt u in het menu meer tuinhoutartikelen.