Wie Wij Zijn

Geachte gast,

Mijn naam is Paul van Nobelen. In september 2000 ben ik begonnen met de verkoop van tuinhout onder de naam Nobelhout. Ik ben klein begonnen met slechts een beperkte voorraad en machines. Al snel werden de voorraden en het machinepark groter en werd het tijd voor enthousiaste en vakbekwame medewerkers in het bedrijf. Dankzij familie, vrienden en een tevreden klantenkring die veel mond tot mond reclame voor ons maken, groeit Nobelhout nog steeds. Door het verlenen van de beste service en het verkopen van topkwaliteit tuinhout tegen een scherpe prijs staan wij in de wijde regio goed bekend. Met onze webwinkel naast onze "houten" winkel, bedienen we onze bestaande klanten nog beter en willen wij mensen die ons nog niet kennen, kennis laten maken met onze specialismes.

De in- en verkoop zijn de werkzaamheden waar ik mij het meest mee bezig houd, maar u treft mij ook geregeld aan in de werkplaats of op de vrachtauto.


Hiernaast ziet u Fred van Basten aan het werk, hij heeft de dagelijkse leiding in de werkplaats. Fred werkt al 10 jaar voor Nobelhout en heeft al heel veel tuinhout zoals tuinhuizen en blokhutten geplaatst en is altijd bereid om telefonische assistentie te verlenen, mocht u er niet meer uitkomen bij het plaatsen van uw tuinhoutproducten. Iedere maatwerkopdracht is voor Fred een uitdaging, een geslaagd eindresultaat maakt Fred dan ook terecht trots op zijn werk.


Bas van Splunter, hieronder, zorgt voor een grotere vindbaarheid op het internet. Bas verzorgt de aanpassingen aan de webwinkel, plaatst advertenties op de diverse marktplaatsen en vult zo diverse ICT taken in.


De vrachtwagen onderweg, op de foto gezet door Steyrman.


Nobelhout leid ook vakmensen op, wij zijn SBB erkend leerbedrijf. Met regelmaat hebben wij stage-plekken beschikbaar voor leerlingen die een opleiding volgen aan het Hout en Meubileringscollege.
Leerlingen die een snuffelstage willen lopen kunnen ook bij ons terecht.

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:
-Het adviseren van, en verkopen aan particulieren, hoveniers en groene aannemers.
-Het laden en lossen van leveranciers en klanten.
-Bij klanten afleveren van tuinhoutproducten.
-Het op maat maken van tuinhoutproducten, d.w.z. zagen, schaven, frezen, schroeven etc.
-Het op maat maken van tuinhuizen en buitenverblijven.
-Het plaatsen van standaard en maatwerk tuinhuizen en buitenverblijven.
-Het zagen van boomstammen tot plakken en balken.

Lijkt het je ook leuk om bovenstaande werkzaamheden bij ons te doen? dan horen we graag van je!

Wij, de medewerkers van Nobelhout tuinhout, proberen altijd ons uiterste best te doen voor u als klant, we horen het graag als we iets voor u kunnen betekenen!

Er is ook een Nobelhout bedrijfspagina op Facebook, neemt u hier gerust een kijkje.