Hillhout Excellent

Hillhout tuinhout staat bekend om zijn innovatieve tuinhoutproducten. Hillhout loopt voorop op het gebied van design met een excellente afwerking. Onder de naam Excellent brengt Hillhout hun topproducten op de markt. In onze webwinkel vindt u alle Hillhout tuinhout producten, zoals de tuinschermen Design, Basic, Jumbo en Elan, de trelissen Deluxe en Jasmijn en ook de terrasoverkappingen Living Modulair, Outdoor cabin en Sydney Excellent.Ook vindt u hier bijvoorbeeld bloembakken Elan en Nova. Tevens hebben wij in ons assortiment alle blokhutten en tuinhuizen van Hillhout. De keuze is veelzijdig met de traditionele modellen zoals Blokhut Donau, Blokhut Hudson  en Jordaan, de specifieke modellen Blokhut Lech, Japura of Gambia en de Hoekmodellen Seine en Hoekblokhut Aragon. De designreeks met Tuinhuis Melbourne van Douglashout en Tuinhuis Sydney Excellent in diverse uitvoeringen en afmetingen maken de keuze niet makkelijker. Wij van Nobelhout tuinhout helpen u graag de juiste keuze Tuinhuis of Blokhut te maken. Neemt u bij vragen zeker contact op via mail, telefoon, of kom langs op onze locatie te Noordwijkerhout voor een gesprek.

Het Hillhout assortiment is de laatste jaren enorm uitgebreid met diverse artikelen in vuren en grenenhout, maar ook met Douglashout. Het Hillhout douglashout constuctiehout assortiment is zeer uitgebreid, en met name de geschaafde en gedroogde producten van topkwaliteit.

Volgens de laatste trends zijn er in het Hillhout programma nu ook lichtgrijs gedompelde schermen leverbaar. De populiare Hillhout Elan Excellent en het Hillhout Shutterschermen Excellent zijn lichtgrijs gedompeld en helemaal af!

Wist u dat: Nobelhout één van de grootste Hillhout dealers van Nederland is?

Over Hillhout, de kwaliteit, het maatwerk, de kleur, de service en de garantie:

We staan er niet altijd bij stil, maar voor alle producten die men koopt en verkoopt wordt veel energie verbruikt voor productie en vervoer. De bijbehorende CO2-uitstoot is wereldwijd één van de grootste bedreigen voor mens en milieu. Daarom doet Hillhout er zo veel mogelijk aan om zo groen mogelijk te produceren.

De kwaliteit:
Hillhout producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Iedere productiefase kent daarom een strenge controle op maatvoering, constructie, beschadiging, verpakking en wijze van transport. Daarom heeft u met de producten van Hillhout de zekerheid dat u een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig tuinhoutproduct in uw tuin haalt. Hier volgen een aantal aandachtspunten betreffende de Hillhout tuinhoutproducten: Alle afmetingen zijn bij benadering aangegeven. Hout is een natuurproduct en daarom nooit exact wat betreft maatvoering. Constructiewijzigingen in het Hillhout tuinhout programma zijn voorbehouden.

Het maatwerk:
Indien u een andere afmeting of indeling wenst van een living, een tuinhuis of blokhut, is dat geen probleem. Hillhout kan ook maatwerk verzorgen. Als u een duidelijke schets en omschrijving inlevert bij Nobelhout tuinhout, nemen wij contact op met Hillhout en ontvangt u via Nobelhout een prijsopgave.
Bij Nobelhout hebben wij ook de mogelijkheid in eigen beheer een aanpassing te doen aan het Hillhout product van uw keuze.

De kleur:
De kleuren van de Hillhout producten kunnen afwijken van de kleuren op de foto's in de webwinkel of catalogus. Hout is een natuurproduct en dus niet kleurvast. Het zachthout wordt verduurzaamd (geïmpregneerd) en dat heeft ook invloed op de kleur van het hout. Ook door invloed van het weer en/of eventuele vochtdoorslag kan hout gaan verkleuren. 
Om verkleuring tegen te gaan, kunt u de Hillhout producten beitsen of schilderen (laat u adviseren door de verfvakhandel).
Op de website van Nobelhout tuinhout vindt u veel inspirerende Hillhout producten die geverfd zijn.

De service:
Hiilhout heeft door de jaren heen een zeer hoogwaardig netwerk van serviceverlenende dealers opgebouwd, waar Nobelhout tuinhout er één van is. Nobelhout tuinhout staat voor de Hillhout speerpunten: "Inspiratie, innovatie, kwaliteit en service". Voor elke specifieke vraag en elk advies kunt u bij Nobelhout tuinhout altijd terecht.

Omdat we erg enthousiast zijn over Hillhout tuinhout, hebben we ook een webwinkel ingericht met alle Hillhout tuinproducten.
Bekijk de complete collectie Hillhout tuinhout op: www.hillhouttuinhout.nl