Tuinhekken van Nobelhout

Wat betreft tuinhekken en tuinhekpoorten bent u bij Nobelhout tuinhout aan het juiste adres! U vindt hier de juiste materialen om een degelijke omheining om uw tuin te maken. Wij bieden u daarvoor diverse opties: van een eenvoudig tuinhekje in geïmpregneerd tuinhout, tot een karakteristiek eiken hek, tot een natuurlijk product zoals kastanjehout of wilgenteen, tot een hardhouten hekwerk dat wel 25 jaar mee zal gaan. Vanzelfsprekend kunnen we de bijpassende hekpoorten, het poortbeslag en de palen ook leveren.

Tuinpoorten

Met de gesloten Belmonte tuinpoorten creëert u privacy in uw tuin en met een landelijk hek, zoals het landbouwhek, sluit u netjes uw terrein af. We hebben ook een paardenbakpoort in het assortiment tuinhekken, welke natuurlijk ook niet zou misstaan als robuuste poort in een tuin.
Ook bij veranda's en buitenverblijven worden tuinhekken toegepast als balustradehek. We hebben hier mooie tuinhekken in Douglas- en Eikenhout voor beschikbaar.

U kunt ook bij het tuintimmerhout hiernaast kijken voor de materialen om zelf uw tuinhek op maat te maken. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u realiseren.
Doorlopende tuinhekken zijn te maken van vierkante palen met planken, maar ook van rondhout.
Hekjes om tussen palen te hangen kunnen ook van diverse houtsoorten en tevens op maat gemaakt worden.

Kijkt u bij de specifieke houtsoorten of bij hekwerken voor meer tuinhekken.

Tuinhekken op maat

We maken bij Nobelhout tuinhout steeds meer tuinhekken en poorten op maat. Zeker in het populaire Douglashout hebben we veel mogelijkheden. We kunnen poorten maken met een open uitstaling of juist helemaal dicht. En bij de op maat gemaakte poorten, maken we dan bijpassende tuinhekken. Heeft u een idee of afbeelding van een tuinhek of poort naar uw wens? Mail die naar ons, en we maken graag een passende offerte.