Schuttingen Hardhout

Met onze hardhouten schermen maakt u een schutting die staat!

Stevige hardhouten planken op tussenlatten geschroefd of in een kader verwerkt. Zonder enige doorkijk om uw privacy te waarborgen of juist hardhouten trellis of betongaas in een hardhouten kader waarmee u uitzicht houdt. Natuurlijk treft u hier ook hardhouten poorten, naar wens op een verstelbaar staalframe en mogelijk op maat gemaakt.

Een hardhouten schutting zet je neer voor jaren. Om de schutting zijn kleur te laten behouden, kunt u deze met een houtolie behandelen. Veel mensen kiezen er voor de hardhouten schutting grijs te laten worden, en dat kan natuurlijk ook, je hoeft er niets aan te doen.

De kenmerken van hardhout zijn: een lange levensduur, niet of nauwelijks knoesten in het hout, een bruine kleur, die mooi vergrijsd.

Heeft u zelf een idee over een schuttingpaneel of een hardhouten schutting die u wilt maken, en vindt u dat hier niet terug? Stuurt u dan een e-mail, bel of kom langs om te kijken of wij dit voor u kunnen realiseren. Wij plaatsen geen schuttingen, maar kunnen wel schermen of planken voor u op zagen en leveren.