Bloembakken

Hier vindt u de houten bloembakken en plantenbakken voor uw tuin in geïmpregneerd vuren-, grenen-, eiken- of
hardhout. Houd er rekening mee, dat de bloembakken in het geïmpregneerde hout het minst duurzaam zijn. Bij eiken- of hardhouten bloembakken kunt u uitgaan van een levensduur van 15 jaar en langer. Om de houten bloembakken een kleurtje te geven, gebruikt u bij de geïmpregneerd houten bakken tuindecoratiebeits van Hermadix. Voor de hardhouten en eikenhouten bloembakken is een hardhoutolie of speciale hardhoutbeits het best. Onder de houten bloembakken zijn ook wielen te monteren, zodat u met de inrichting van de tuin kunt spelen. De meeste hardhouten bloembakken worden door ons zelf gemaakt en zijn ook naar wens in iedere mogelijke maat te maken.

Nieuw is de Nova bloembaklijn van Hillhout, deze Nova lijn kenmerkt zich door haar elegante en verfijnde vormgeving. De pootjes onder de Nova bloembakken geven de Nova-lijn extra dynamiek. De Nova bloembakken zijn ook goed te combineren met de Nova meubelset. Het harmonieuze effect dat ontstaat, zal u blij verrassen.

De bloembakken zijn ook prima geschikt om naast de entree van uw bedrijfspand te plaatsen. Door het hoge gewicht van een gevulde bloembak is deze niet eenvoudig weg te halen.
Plaatst u de bloembakken op een dakterras? Houd dan ook rekening met het gewicht! Vul in dit geval de onderkant van de bak met klei-korrels of piepschuim.

Hier ziet u tevens wat voorbeelden van maatwerk hardhouten plantenbakken of bloembakken.

Plantenbak hardhoutHardhouten Plantenbak