Woodvision

Woodvision Tuinhout brengt sfeer en kwaliteit in uw tuin. In onze webwinkel vindt u het uitgebreide assortiment tuinhoutartikelen van Woodvision met priëlen en veranda's, zodat u het meest geliefde plekje van uw tuin kunt creëren met een robuuste blokhut als tweede huis. Met tuinaccessoires en tuinmeubelen kunt u uw droomtuin afmaken. Met een zeer compleet assortiment schermen in vuren-, hard- of eikenhout omheint u uw tuin naar wens. Daarbij zij er ook speeltoestellen in vele variaties beschikbaar. Natuurlijk levert Woodvision ook los tuintimmerhout en terrasplanken om al uw eigen ideeën uit te werken. Sinds enkele jaren heeft Woodvision ook een uitgebreid assortiment Douglas hout. Zowel in constructiehout als kant en klare producten zoals Buitenverblijven, kapschuren, blokhutten en tuinschermen. Ieder jaar word het Woodvision programma tuinhout weer uitgebreid en ge-update.

Nobelhout is één van de grootste zelfstandige Woodvision tuinhout dealers van Nederland, we krijgen de producten van Woodvision 2 x in de week aangeleverd, zodat onze voorraad continu aangevuld word, en uw bestelling nooit lang op zich laat wachten.

Lekker buiten leven,
Daar gaat het bij Woodvision tuinhout om. Bij Woodvision wil men inspireren en innoveren op het gebied van tuinhout, kortom: vooroplopen. Daarom ontwikkelen en produceren ze het beste en mooiste tuinhout om lekker buiten te kunnen leven. Jaarlijks komen ze met nieuwe producten en toepassingen, zodat u volop kunt genieten van de nieuwste trends van het buitenleven. Zo zien ze dat bij Woodvision!

Bij Woodvision vinden ze het belangrijk dat u van de Woodvision producten kunt genieten. Daarom verduurzaamt Woodvision haar producten in eigen impregneerinstallaties in Nederland volgens de KOMO-keur voorwaarden op de meest kwalitatieve manier en voldoet de productie aan alle milieueisen. Bij Woodvision impregneert en produceert men in Nederland, Woodvision is namelijk een echt Nederlands bedrijf.

Woodvision heeft vanuit de visie op vernieuwing het Douglasvision assortiment geïntroduceert. Een innovatief en succesvol programma dat in 2014 uitgebreid is met een ongekende collectie constructiehout. Hiermee kunt u echt alles bouwen. Ook combineert men het beste van twee werelden voor oersterke constructies, namelijk: beton en hout, ook wel Betowood. Met het Betowood assortiment kan uw schutting, berging en buitenverblijf op elke gewenste wijze verwerkt en gecombineerd worden. Een lange duurzaamheid staat garant vanwege de beton/hout combinatie.

De uitgebreide lijn Topvision blokhutten is uniek: qua samenstelling, constructie, maar zeker ook de talloze (maatwerk) mogelijkheden.
U kunt het gehele assortiment Woodvision tuinhout ook terug vinden op: www.woodvisiontuinhout.nl

Ook in 2016 weet Woodvision weer de trend te zetten, als marktleider qua tuinhout in Nederland, komt Woodvision als eerst met gestapelde blokhutten van Douglashout. Het rhombus- profiel dat bij architecten zeer populair is, heeft Woodvision in een dubbele uitvoering in Douglashout gemaakt. Verder merken wij als dealer, dat verpakkingen en (kleine) productaanpasssingen uitgevoerd worden. Hierdoor blijft het tuinhout mooier, beter en de kwaliteit gegarandeerd.

Voor 2017 is het complete programma douglas buitenverblijven verbeterd en uitgebreid met een Prestige lijn.
Nog zwaardere kwaliteit en nog meer mogelijkheden qua afmetingen en opties.