Betowood Beton-Hout Systemen

Beton-hout schuttingsystemen.

Beton-hout schuttingsystemen.
Nobelhout tuinhout levert de ideale combinatie van betonpalen en tuinhout! Als uw voorkeur uitgaat naar betonpalen in combinatie met houten schuttingen, dan biedt ons Beton-hout assortiment de oplossing met diverse soorten betonpalen en onderplanken om een schutting te maken. Voor een winddichte schutting gebruikt u de lichtgewicht palen in combinatie met het Beto-dichtplankenscherm. In het antraciet kunnen we gladde onderplaten leveren en onderplaten met rotsmotief. Als afwerking aan de bovenkant van de betonpalen is er keuze uit diamant, bol of ronde koppen.

Aandachtspunten:
- De betonsystemen zijn niet allemaal onderling uitwisselbaar.
- De betonproducten zijn gevoelig voor breuk bij onjuist vervoer of opslag.
- Hardhouten producten kunnen "bloeden", hetgeen verkleuring op het beton kan veroorzaken.

Betowood.
De succesvolle combinatie van hout en beton. Nobelhout introduceert met Woodvision Betowood alweer een nieuwe innovatie. Een oersterke constructie met een tijdloze uitstraling. Betowood bestaat uit prima kwaliteit vurenhouten wanden van 2.8cm dik, zwart gecoate palen van 11.5x11.5cm en platen.

De voordelen van Betowood:
- Zeer duurzaam door gebruik van gecoate betonpalen (jarenlang kleurvast)
- Geen extra fundering nodig
- Uit te breiden met een schutting van hetzelfde systeem
- Eenvoudige montage
- Als bouwpakket leverbaar
- Indeling zelf te bepalen
- Makkelijk uit te breiden

Het Betowood assortiment is behoorlijk uitgebreid, mist u toch nog een toepassing of mogelijkheid? Informeert u dan gerust naar onze mogelijkheden.