Hoekmodellen

Een hoekmodel blokhut of tuinhuis kan zeer praktisch uitkomen in een tuin. Een hoekmodel blokhut heeft eigenlijk vanuit 2 hoeken een zichtkant, bijvoorbeeld vanuit huis en vanaf het terras achter in de tuin. Omdat er een hoekje wegvalt kan een hoekmodel blokhut soms ook net even beter in een tuin passen. In ons assortiment hoekblokhutten vindt u de verschillende types blokhutten en tuinhuizen van Hillhout, Lugarde en Woodvision.
Hillhout heeft het hoekmodel Ierland in 2 afmetingen en met een wanddikte van 28mm. De hoekblokkhut Zeeland in 21 mm wanddikte met een platdak en de Hoekblokhut Jutland in 21mm wanddikte met 4-zijdig puntdak.
Lugarde biedt een heel breed pakket hoekmodellen met de Prima Fifth Avenue in diverse afmetingen, wanddiktes en opties voor dak, deuren en ramen.
Bij Woodvision vinden als kleinste hoekmodel de Aragon hoekberging van 172x172cm en dan via de Hoekblokhut Loire 250x250cm komen we bij de Hoekblokhut Seine en Merwede van 280x280. In de Topvisioncollectie is er ook nog de Houtduif Hoekblokhut welke met een luifel tot 600cm lengte is uit te breiden.