Lugarde

Lugarde blokhutten en tuinhuizen staan al meer dan 35 jaar voor kwaliteit, service en flexibiliteit. De term "Simply the best" verwoordt dit betaalbare Nederlandse kwaliteitsproduct het best! U mag het allebeste verwachten van een Lugarde tuinhuis of blokhut. Noord-Europees Vurenhout van de beste kwalitet, de beste kwaliteit in deuren en ramen en tot in detail geperfectioneerde houtdiktes van 28, 44 of 68mm. Daarnaast biedt men bij Lugarde ook de breedste keuze in afmetingen, deuren en ramen voor in uw tuinhuis of blokhut. Bij Nobelhout adviseren wij u graag over Lugarde om uw keuze makkelijker te maken. Ook buiten de modellen in onze webwinkel zijn er mogelijkheden voor aanpassingen door Lugarde of door ons, Nobelhout, zelf. Lugarde en Nobelhout zijn samen "Simply the best!".

De Lugarde producten nader toegelicht:

- Blokhutten. De Lugarde luxe blokhutten worden geproduceerd in 28, 44 en 68mm dik Noord-Europees Vurenhout van de beste kwaliteit. Ze worden opgebouwd volgens het molenwieksysteem. De productie is voor 100% in eigen beheer van Lugarde en maatwerk is dus goed mogelijk. Alle modellen worden geleverd met ramen en deuren met echt glas en degelijk chroom- of messingkleurig beslag. Ook zijn de geïmpregneerde funderingsbalken inbegrepen.

- Tuinhuizen. Lugarde heeft voor haar tuinhuizen het prima 3=1 systeem ontwikkeld, waarbij de gefreesde wanddelen perfect in de met hout beklede aluminium hoekprofielen passen. Dit samen met het hoge kwaliteit Noord-Europees Vurenhout maakt de luxe tuinhuizen van Lugarde de top in de tuinhuismarkt. Ook voor deze tuinhuizen geldt, dat de deuren en ramen voorzien zijn van echt glas en chroom- of messingkleurig beslag naar keuze en dat de funderingsbalken te allen tijde inbegrepen zijn.

- Veranda's. De Amerikaanse stijl van Lugarde Veranda's vormt een sfeervol verlengstuk tussen uw huis en tuin. Er zijn aanbouwveranda's en vrijstaande modellen. Het hout van deze veranda's kan worden gedompeld in een witte, groene, bruine of blauw/grijze kleur.

Alle voordelen van Lugarde Producten:
- De wanden van het prima 3=1 systeem bestaan uit een door Lugarde ontwikkeld uniek en gepatenteerd systeem, waarbij de gefreesde wanddelen perfect passend in de bijbehorende hoekstaanders worden geschoven.
- Standaard worden de tuinhuizen en blokhutten van Lugarde geleverd met onderranden welke door keteldruk geïmpregneerd zijn.
- Blokhutten van Lugarde worden afgewerkt met een metalen nokafwerking.
- Platte daken worden bij Lugarde geleverd met een compleet pakket bestaande uit EPDM-rubberfolie met aluminium daktrimmen, dakdoorvoer, lijm, kwast en handschoenen.
- Alle producten van Lugarde zijn in diverse kleuren geïmpregneerd leverbaar.
- Lugarde gebruikt alleen 1e klas Noord-Europees teruggedroogd Vurenhout voor de blokhutten, tuinhuizen, veranda's, garages en carporten.
- De daken van de Lugarde Tuinhuizen zijn aan de binnenzijde afgewerkt met een houten sierknop.
- Alle kleine onderdelen, zoals bevestigingsmaterialen en opbouwbeschrijving zitten verpakt in een handige sporttas, welke u gratis meegeleverd krijgt.
- Alle deuren en ramen kunnen door Lugarde voorbehandeld en hierna nogmaals beschermd worden met één laag beits. Neem voor meer informatie hierover contact met Nobelhout op.
- Alle ruiten van de blokhutten, tuinhuizen en garages van Lugarde worden afgekit.
- Alle deuren in het assortiment bij Lugarde zijn voorzien van een slijtstrip.
- Alle ramen en deuren zijn standaard voorzien van afneembare roedes. Handig voor het schoonmaken van de ruiten en het beitsen van de roedes.
- Alle ramen en deuren bij de Lugarde Blokhutten, tuinhuizen en garages zijn voorzien van dubbel glas en tochtstrips.
- Een aantal types ramen en deuren zijn leverbaar in Siberisch Larikshout, wat zeer sterk en duurzaam is. Lugarde op en top.
- U heeft de keuze in messing en chroom beslag op de deuren en ramen en natuurlijk een cilinderslot in de deuren.
- De deuren zijn gemaakt van gelamineerd hout. Dit heeft meer stabiliteit en stevigheid.
- De deuren en ramen in het assortiment van Lugarde zijn voorzien van afwateringssleuven.
- De meeste tuinhuizen met piramidedak zijn afgewerkt met een metalen kap. U heeft de keuze daar een chroom of messing bol, een weerhaan of weerheks op te zetten.
- Bij de Lugarde blokhutten en tuinhuizen met shinglesdak kunt u kiezen uit 5 verschillende kleuren shingles: zwart, rood, groen, bruin of blauw.