Vacatures

Verkoper binnendienst M/V

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van onze particuliere en professionele klanten en de verkoop van onze producten. Je staat dagelijks per e-mail en telefoon klaar voor onze klanten. Met jouw vlotte babbel en commerciële instelling weet jij onze klanten van de mooiste producten te voorzien! Tegelijkertijd gebruik je jouw technische inzicht om klanten te adviseren aan de hand van hun wensen.

Wanneer je samen met de klant tot de juiste producten bent gekomen, werk je de offerte-aanvraag uit. Tussendoor help je je collega’s met het beantwoorden van hun vragen en spar je met hen over de juiste uitvoering van het verwerken van de bestellingen. Je krijgt energie van het schakelen in een dynamische werkomgeving en houdt ervan om aan te pakken.
Samenwerking is belangrijk en er heerst een echt teamgevoel. Als team een mooi resultaat neerzetten is het doel! Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke toegevoegde waarde en ruimte om door te groeien.

Wat we van jou verwachten:

  • ervaring op commercieel gebied;
  • Ervaring met Microsoft Office;
  • Enige ervaring met een tekenprogramma;
  • Zelfstandig in klantcontact;
  • Teamspeler;
  • Enig technisch inzicht is een pré.

Wat we jou bieden:

  • Een uitdagende fulltime baan;
  • Je werkt in een jong, gezellig & gedreven team;
  • Afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt, bieden we je een passend salaris.

Over Nobelhout

Wij verkopen tuinhout, van de gerenommeerde merken, maar wij maken ook producten op maat. Zowel online als in de showtuin staan specialisten klaar om klanten te voorzien van persoonlijk advies. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten en typen schuttingen, maar ook uit tuindeuren, vlonders, buitenverblijven, houtbouw-materialen en ijzerwaren en onderhoudsmiddelen. We hebben een jong team, waarbij een gezellige en informele sfeer heerst. We houden van een grapje, maar zijn ook gemotiveerd om lekker hard te werken.

Reageren

Word je enthousiast van onze vacature en wil je jouw talenten benutten in ons gezellige team? Dan komen we graag met jou in contact! Stuur jouw CV naar Paul van Nobelen, info@nobelhout.nl en laat weten waarom deze vacature helemaal bij jou past.

Op dit moment kunnen alleen bestellingen geplaatst worden op onze zuster website: www.hillhouttuinhout.nl