Bestelwijze

U kunt via de zoekbalk linksboven of via het "webwinkel navigatie"-menu op zoek gaan naar het product van uw keuze.
Heeft u het product van uw keuze gevonden of wilt u meer informatie over het product, klikt u dan op "product bekijken".

Indien er meerdere opties voor het door u gekozen product zijn, ziet u ook een keuzemenu. Hierin kiest u de opties die voor u van toepassing zijn en u kunt de aantallen die u wilt bestellen ook aangeven.
Let u ook op de accessoires onder in het beeldscherm, deze kunt u ook aanklikken en eventueel bijbestellen.

Alle producten waarbij u op "bestellen" heeft geklikt, verschijnen in "uw winkelwagen". Als u alle producten heeft aangeklikt die u wilt bestellen, dan klikt u op "afrekenen" en volgt u het stappenmenu.

U kunt kiezen voor een betaling via Ideal, maar ook om minimaal 50% van het orderbedrag over te maken en de rest bij aflevering te voldoen. Dit is helaas niet mogelijk bij artikelen die we opsturen.

U ziet bij het afrekenmenu ook of uw bestelling tegen een kleine vergoeding of gratis thuisbezorgd wordt. Afhalen is natuurlijk altijd mogelijk.

In onderstaand filmpje wordt de bestelwijze ook uitgelegd:


Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u gerust mailen (info@nobelhout.nl) of bellen:
0252-429484

Vanwege extreme drukte en problemen met beschikbaarheid en aanvoer van tuinhoutmaterialen kunnen wij op dit moment helaas geen bestellingen meer aannemen. Mijn excuses voor dit ongemak. Paul van Nobelen, eigenaar Nobelhout.