Buiten speeltoestellen

De buitenspeeltoestellen in het assortiment van Nobelhout tuinhout nodigen uit om lekker buiten te gaan spelen. Uw kinderen zullen zich urenlang kunnen vermaken in hun eigen houten speelhuis of speeltoren. Natuurlijk vergeten we naast de buitenspeeltoestellen de houten schommels niet, waar vele schommel-accessoires aan gemonteerd kunnen worden. Tevens kan een gewone zandbak spontaan een buitenspeeltoestel worden in de fantasie van uw kinderen. Combinaties van de buitenspeeltoestellen maken dat uw kinderen nooit meer naar binnen willen. Eventueel kunnen er buitenspeeltoestellen worden aangepast of op maat gemaakt, zowel voor particulier als openbaar gebruik. Alle buitenspeeltoestellen in de webwinkel van Nobelhout voldoen aan de CE-norm en zijn geschikt voor particulier gebruik.

Hieronder vindt u een selectie van de buitenspeeltoestellen zoals zandbakken, kinderspeeltorens en schommels. In het menu aan de linkerkant vindt u nog meer speeltoestellen en accessoires.

Naast de buitenspeeltoestellen van Geimpregneerd Naaldhout hebben we ook een speeltoestel in Douglashout in het assortiment. Ook maatwerk kunnen we verzorgen bij Nobelhout tuinhout. We hebben al diverse buitenspeeltoestellen gemaakt in hardhout en Eikenhout.