Actieblokhutten

We hebben voor u een aantal actie blokhutten geselecteerd welke wij tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden.

De blokhutten zijn gemaakt van 28mm dik vurenhout van prima kwaliteit. De actie blokhutten zijn uitgevoerd met deuren met plexiglas ramen, stevige scharnieren en een cilinderslot. Het dak bestaat uit 15mm dikke plankjes met mes en groef. Er word dakleer meegeleverd, wij raden u wel aan, dit als onderlaag te gebruiken, en hier shingels of nog een laag dakleer overheen te leggen.

Er zijn 4 actie blokhut modellen beschikbaar met een zadeldak, en 3 actie blokhutten met een lessenaarsdak. Eén van de actie blokhutten met lessenaarsdak is uitgevoerd met een luifel. Qua prijs- kwaliteit vindt u nergens zo'n goedkope blokhut.

Deze zeer voordelige blokhutten worden alleen onbehandeld geleverd. U moet uw actie blokhut dus zelf voorbehandelden en van beits voorzien. Maatwerk of andere modellen en uitvoeringen zijn helaas niet mogelijk.

De actie blokhut modellen staan op voorraad hier in Nederland, en zijn dus snel leverbaar. Bent u op zoek naar een goedkope blokhut van fatsoenlijke kwaliteit? U vindt ze hieronder: